x close

Nou record mondial- o femeie a cântat 47 ore non-stop

16 Dec 2008   •   10:21
Nou record mondial- o femeie a cântat 47 ore non-stop

Karen Davy, o cântăreaţă din Noua Zeelanda, a petrecut 47 ore cântând pentru a stabili un nou record mondial, dar şi pentru a strânge fonduri pentru o organizaţie caritabilă.
Ea a doborât astfel vechiul record cu 51 de minute.
?Cred că cel mai mult am cântat, solo sau cu trupa, circa cinci ore, aşa că voi da tot ce pot?, declara cântăreaţa postului de televiziune TVNZ înainte de începutul maratonului.
Acesta a început sâmbătă dimineaţă la Botany Town Center din Auckland. Davy a cântat o serie de cântece ce dura trei ore, pentru a le repeta apoi. 47 de ore şi 29 de minute mai târziu, artista a recunoscut că nu mai poate cânta deoarece nu mai are voce.
În timpul maratonului, Davy avea o pauză de cinci minute la fiecare oră şi o pauză de 30 de secunde între cântece pentru a bea apă. Fiecare cântec trebuia să aibă cel puţin trei minute.
Evenimentul a ajutat la colectarea a 7000 de dolari pentru Kidney Kids, organizaţie caritabilă ce se preocupă de copiii cu probleme la rinichi. Oricum suma finală urmează a fi stabilită deoarece încă se fac donaţii.
Antena3.ro

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati