Nouă ani de închisoare pentru mama-canibal. Femeia şi-a obligat fiul să-şi mănânce propria carne

26 Oct 2008   •   08:37
Nouă ani de închisoare pentru mama-canibal. Femeia şi-a obligat fiul să-şi mănânce propria carne
Klara Mauerova, în vârstă de 35 de ani, a fost condamnată la nouă ani de închisoare pentru că şi-a încuiat fiul într-o pivniţă unde, ajutată de sora ei, l-a jupuit şi apoi l-a obligat să-şi mănânce propria carne. Femeia, care făcea parte dintr-un sinistru cult religios, a fost ajutată de sora ei, Katerina, să-şi chinuiască cei doi copii, de opt şi respectiv zece ani.
O curte de judecată din Republica Cehă a condamnat-o şi pe sora femeii, Katerina, la 10 ani de închisoare pentru că a ajutat-o pe sadica femeie să-şi tortureze copiii, informează "Daily Mail". Cei doi băieţei au povestit judecătorilor cum mama lor a stins ţigări pe pielea lor, i-a biciuit şi chiar a încercat să-i înece. În plus, au fost abuzaţi sexual şi obligaţi să-şi provoace răni cu ajutorul unui cuţit. Copiii erau ţinuţi în cuşti sau legaţi cu cătuşe de mobilierul din casă. De multe ori, erau obligaţi să stea în propria urină deoarece nu li se permitea să se ducă la toaletă.
Motivul pentru care cei doi copii au fost torturaţi nu a fost dezvăluit de cele două femei nici până în momentul de faţă. În acest sens, procurorul Zuzana Zamoravcova a declarat:"Cele două femei le provocau suferinţă băieţilor în scopuri religioase." Abuzul a fost descoperit întâmplător de un vecin al femeii care instalase un sistem video pentru supravegherea propriului copil.
Sursă foto:www.dailymail.co.uk
Antena3.ro

x close