Nu au mai fost recunoscuţi de rude după ce au slăbit, împreună, 127 de kilograme (FOTO)

17 Mar 2009   •   15:16
Nu au mai fost recunoscuţi de rude după ce au slăbit, împreună, 127 de kilograme (FOTO)
După ce s-au îngrăşat foarte mult ca urmare a vieţi stresante pe care o aveau, doi soţi britanici
au câştigat titlul "Miss & Mister Slimming World". Katie şi Mark Fairhead au reuşit să slăbească, împreună, aproape 127 de kilograme, relatează dailymail.co.uk.

Transformarea lor a fost atât de spectaculoasă încât nu au fost recunoscuţi de chiar fratele lui Katie Fairhead în momentul în care s-au întâlnit la o nuntă. "Eram lângă fratele meu şi nu m-a recunoscut. Discutam cu oamenii, ei mă măsurau cu privirea de sus în jos dar nu îmi răspundeau", a mărturisit Katie Fairhead.Cei doi britanici s-au îngrăşat peste măsură după ce au consumat cartofii prăjiţi, pizza şi mâncare chinezească. Ei comandau aceste mâncăruri aproape în fiecare seară, deoarece erau foarte obosiţi la sfârşitul zilei şi, odată ajunşi acasă, nu mai aveau energie pentru a găti.

Doamna Fairhaid, în vârstă de 40 de ani, era manager la o firmă imobiliară şi era dependentă de muncă. O cădere nervoasă a obligat-o însă să rămână închisă în casă.

"Mâncarea devenise prietenul meu şi mi-am alinat suferinţa prin mâncare", a declarat Katie Fairhead, care ajunsese să cântărească 131 de kilograme. Acum, doamna Fairhead are 66 de kilograme.Soţul ei, în vârstă de 45 de ani, a ajuns să cântărească 148 de kilograme şi nu se mai putea deplasa prin casă. El s-a îngrăşat după ce a renunţat la locul de muncă dintr-un magazin de unelte pentru un serviciu de birou, şi după ce a renunţat la cursele cu bicicleta pentru a o îngriji pe soţia lui bolnavă rămasă acasă. În prezent, el cântăreşte 86 de kilograme.

Soţii Fairhead au slăbit după ce au efectuat exerciţii fizice şi au adoptat o dietă sănătoasă. Ei încurajează astfel toate persoanele obeze să rupă "cercul vicios al grăsimii" şi să slăbească.

Antena3.ro

x close