Nu înțelegea de ce iubita lui nu îl lăsa deloc să o ajute cu spălatul rufelor. Apoi a aflat ce secret teribil ascundea de fapt

06 Mar 2019   •   12:58
Nu înțelegea de ce iubita lui nu îl lăsa deloc să o ajute cu spălatul rufelor. Apoi a aflat ce secret teribil ascundea de fapt Foto: Pixabay.com

Nu înțelegea de ce iubita lui nu îl lăsa deloc să o ajute cu spălatul rufelor, dar în curând avea să afle un secret teribil despre partenera sa.

Bărbatul de 28 de ani a povestit pe Reddit ce i s-a întâmplat. Tânărul a mărturisit că el și iubita lui de 26 de ani nu sunt de mult împreună, dar relația lor a devenit repede serioasă și în curând s-au mutat împreună. 

De atunci, doar ea se ocupă de spălatul rufelor și nu îl lasă deloc să o ajute. La început i s-a părut drăguț, dar apoi avea să afle și motivul. 

În timp ce ducea gunoiul, bărbatul a descoperit o pereche de șosete în sacoșă, care erau murdare de ceva ce arăta a fi rahat. Când a confruntat-o pe partenera sa de viață, aceasta i-a mărturisit că nu folosește hârtia igienică pentru că se teme de microbi și îi e frică să nu se murdărească pe mâini, așa că folosește șosetele. 

„A recunoscut că face asta de mult timp. Folosește șosete pentru că îi acoperă întreaga mână. După ce ternină cu ele, le aruncă. Le foloseștepe ale mele pentru că ea nu are altele”, a scris bărbatul.

 

 

Parteneri
x close