Nunta care a şocat lumea. Preotul s-a crucit când a văzut cum arăta mirele

de P.O.    |    09 Ian 2012   •   08:49

Barry şi Anne Watson păreau un cuplu normal şi fericit. Cu toate astea s-au decis să-şi reînnoiască jurămintele, la nouă ani de la nuntă. De această dată au mers la altar două femei, pentru că Barry a fost înlocuit de Jayne.

Fostul şofer de autobuz îşi iubeşte la fel de mult soţia, dar s-a gândit că numai o femeie poate înţelege la fel de bine o altă femeie, aşa că pentru asta a apelat la o operaţie de schimbare de sex. "La început, Anne a fost nervoasă când i-am spus că îmi voi schimba sexul. Căsătoria noastră a trecut printr-o perioadă dificilă, credea că o înşel cu altă femeie. De fapt, eu voiam să devin femeie", a declarat Jayne.

"A reuşit să înţeleagă ce-mi doream să fiu şi m-a iubit şi în noua ipostază. Noua noastră căsătorie este modul ideal de a spune întregii lumi cât de fericiţi suntem cu noua noastră viaţă", a continuat ea.

Deşi Anne nu regretă viaţa alături de Barry, ea se bucură să descopere "noile surprize oferite de Jayne", cu care poate discuta... ca de la femeie, la femeie. "A doua ceremonie a fost şi mai specială, pentru că ştiam că se simte bine, în sfârşit, în pielea sa".

Jayne urmează un tratament hormonal, iar rochiile pentru nuntă şi le-au cumpărat împreună. "Am avut grijă ca buchetul meu să fie mai mare decât cel al ei", a glumit Anne.  
 

x close