x close

O adolescentă de 15 ani și-a salvat tatăl rănit de la moarte. L-a cărat 1.200 de km pe bicicletă până acasă

25 Mai 2020   •   16:57
O adolescentă de 15 ani și-a salvat tatăl rănit de la moarte. L-a cărat 1.200 de km pe bicicletă până acasă Hepta

O adolescentă de 15 ani și-a salvat tatăl de la moarte, în plină pandemie de coronavirus.

Jyoti Kumari, din India, a parcurs nu mai puțin de 1.200 de kilometri cu bicicleta, cu tatăl ei în spate. Fata a plecat să aibă grijă de el, după ce a aflat că a suferit un accident. Apoi, cei doi au plecat dintr-o suburbie din Delhi către locuința lor care se afla într-o altă localitate, însă au rămas fără mâncare și fără niciun ban, ca urmare a crizei provocate de pandemia de COVID-19.

„Tata mergea cu o ricșă în Gurugram și lucra. Dar a fost rănit într-un accident, în ianuarie. M-am dus să am grijă de el și am rămas blocată din cauza carantinei. Am rămas fără bani și i-am spus tatălui meu că trebuie să mergem acasă. Inițial a refuzat, pentru că nu a crezut că pot să merg cu el pe bicicletă atât de mult, dar l-am convins. Oamenii ne-au dat de mâncare de-a lungul drumului. A durat șapte zile să parcurgem toată distanța”, a povestit tânăra, potrivit BBC.

Tatăl fetei a recunoscut că, dacă nu ar fi cedat insistențelor adolescentei de a se întoarce acasă, ar fi murit de foame amândoi.

“Aveam mari probleme. Mi-a fost teamă că o să murim de foame. Apoi fiica mea mi-a spus că o să mă ducă acasă cu bicicleta. M-a surprins că ea a crezut că va putea să meargă 1.200 de kilometri.I-am spus că nu va reuși, pentru că eu sunt greu, dar până la urmă m-a convins. M-a salvat”, a mai spus el.


 

Parteneri
Parteneri
sati