O adolescentă gravidă s-a aruncat de la etaj, după ce a fost violată de șase bărbați. Înainte de a sări în gol i-a trimis unei prietene o poză înfiorătoare! ”Dacă n-aș fi fost însărcinată...”

de A.M.P    |    23 Noi 2019   •   17:05
O adolescentă gravidă s-a aruncat de la etaj, după ce a fost violată de șase bărbați. Înainte de a sări în gol i-a trimis unei prietene o poză înfiorătoare! ”Dacă n-aș fi fost însărcinată...” Foto.Amarin TV

O adolescentă de 13 ani, care era însărcinată, s-a aruncat de la etaj după ce a fost violată de șase bărbați, într-un calvar care a durat o noapte întreagă.

Adolescenta, identificată doar prin porecla ei, Pinkie, a sărit în gol de la etajul unui bloc de locuințe din Bangkok, Thailanda.

Înainte de a se sinucide, fata i-a trimis o poză unei prietene în care apare cu picioarele atârnând în afara unei ferestre, alături de mesajul: ”Sunt pe cale să mă duc, te iubesc”, scrie Daily Mail.

Potrivit presei locale, fata a postat și pe Facebook un mesaj prevestitor: „Dacă n-aș fi fost însărcinată, aș fi plecat demult”.

Mama ei a raportat abuzul sexual la poliție, unde a declarat că o gașcă de șase bărbați i-a ținut fiica captivă într-un apartament și a violat-o în noaptea de 11 noiembrie.


 

x close