O americancă de 270 de kilograme vrea să devină cea mai grasă femeie din lume

10 Iun 2010   •   12:17
O americancă de 270 de kilograme vrea să devină cea mai grasă femeie din lume

Cântăreşte 270 de kilograme dar vrea să ajungă la.....450. Este dorinţa unei americance de 42 de ani care este convinsă că frumuseţea vine cu fiecare kilogram în plus. Femeia s-a luptat toată viaţa cu greutatea ei, dar a decis să nu se mai gândească la asta şi să-şi trăiască viaţa din plin.

Multă ciocolată, suşi şi peste 12.000 de calorii pe zi. Aceasta este dieta minune care o va face de pe Donna Simpson să-şi atingă ţelul şi să ajungă cea mai grasă femeie din lume.

"Nu mi-ar displăcea dacă aş fi mai mare. Şi m-am gândit cum ar fi să am de exemplu 320 kilograme, sau cum ar fi să am 360. Mă întrebam cum aş arăta aşa", povesteşte femeia.

Pentru Donna Simpson fiecare kilogram înseamnă şansa de a fi mai frumoasă ...pentru iubitul ei. Soţul americancei este cel mai mare susţinător al luptei sale pentru a atinge cele 450 de kilograme. Bărbatul speră ca cei doi ani în care Donna va lupta să ia cele 180 de kilograme, să fie cea mai frumoasă perioadă a vieţii lor.

"Îmi plac dimensiunile ei, iar ţelul de a ajunge la 450 de kilograme este o călătorie. Pe drumul atingerii celor 450 de kilograme o să ne distrăm, o să avem mâncare grozavă, o să mâncam", a declarat Philippe Gouamba.

Deşi nu-i este ruşine cu greutatea ei, Donna spune că cei doi copii ai săi nu ar trebui să îi calce pe urme. Femeia a primit numeroase ameninţări cu moartea pentru demersul său şi exemplu pe care îl dă copiilor, dar va face orice îi stă în putere să-şi atingă visul şi să devină cea mai grasă femeie din lume.

Antena 3

Parteneri
x close