O bombă artizanală, disimulată într-un colet, a explodat în localitatea Socodor. Nu există răniţi

26 Dec 2009   •   14:36
O bombă artizanală, disimulată într-un colet, a explodat în localitatea Socodor. Nu există răniţi

Un colet de mici dimensiuni, primit de un bărbat înainte de Crăciun, a explodat sâmbătă în oficiul poştal din localitatea arădeană Socodor. Explozia s-a produs când soţia destinatarului, cea care a ridicat coletul, a încercat să îl deschidă. Nimeni nu a fost rănit în urma incidentului, dar sperietura celor prezenţi în momentul exploziei a fost considerabilă.

Coletul capcană trimis pe adresa fratelui primarului din Socodor. În urma exploziei, un glonte de cauciuc a ricoşat în perete. Femeia care a deschis pachetul a suferit arsuri la buze, însă a plecat acasă după incident şi nu a dat prea mare importanţă incidentului. Cei de la oficiul poştal au sunat însă la 112, iar specialiştii anti-tero au sosit la faţa locului.

Aceştia au constatat că bomba artizanală a fost ingenoios preparată şi programată să explodeze la deschidere. Bomba a fost ascunsă într-o cutie cu bomboane fabricate în Republica Moldova şi a fost trimisă din localitatea Măgurele Ilfov.

Primarul localităţii Socodor este surprins de ceea ce s-a întâmplat, mai ales că nu a primit niciun fel de ameninţări în ultimele zile.

Antena3.ro

Parteneri
x close