O britanică "face" peste 2.000 de lire pe lună doar pentru că mânâncă în faţa camerei de filmat

14 Apr 2010   •   22:42
O britanică "face" peste 2.000 de lire pe lună doar pentru că mânâncă în faţa camerei de filmat

Sassy Thomas este o britanică plătită cu peste 2.000 de lire sterline pentru a devora porţii uriaşe de mâncare, în vederea satisfacerii unor fantezii sexuale, relatează thesun.co.uk.

Despre ce este vorba. Sassy Thomas câştigă peste 2.000 de lire sterline pe lună prin vânzarea pe internet a unor fotografii în care este înfăţişată devorând porţii foarte mari de mâncare. Clienţii săi sunt bărbaţii cu fetiş pentru femeile supraponderale.

Thomas a fost membră a clubului Big Beautiful Woman (BBW). Ea a decis să renunţe la slujba de paznic de noapte după ce a observat că mii de bărbaţi sunt dispuşi să plătească pentru a le urmări pe membrele BBW în timp ce mănâncă.

?Este slujba perfectă. Toată ziua mănânc ceea ce îmi place şi mai sunt şi plătită pentru asta. Mă mândresc cu jobul meu?, a spus Sassy Thomas.

Printre mâncărurile pe care le devorează la cererea bărbaţilor se numără puiul prăjit, tortul cu ciocolată şi frişcă. Are însă parte şi de cereri mai neobişnuite, precum masarea stomacului în faţa camerei de filmat. Totuşi, imaginile nu sunt pornografice susţine britanica.

Antena3.ro

Parteneri
x close