x close

O eclipsă de soare l-a transformat în MONSTRU. Bărbatul fără chip este scuipat și umilit până și de apropiați

de L.D.    |    09 Oct 2012   •   21:02
O eclipsă de soare l-a transformat în MONSTRU. Bărbatul fără chip este scuipat și umilit până și de apropiați 525 Foto; whatsonchengdu.com

Mohammad Latif Khatana, 32 de ani din India, nu poate vedea sau lucra din cauza cutelor de pe fața lui. El este scuipat de străini pe stradă, dezgustați de felul cum arată acesta, scrie The Sun.

"Medicul mi-a spus că m-am născut aşa din cauza efectelor unei eclipse de soare care a avut loc când mama era însărcinată cu mine. Nu prea îl cred. Acum tumora este atât de vascularizată, încat nu pot să ma operez"

Soția sa este însărcinată în 7 luni, însă el este extrem de îngrijorat de faptul că fiul sau fiica lui va arăta ca el.

Latif, care trăiește cu Salima, soția lui de 25 de ani în Tuli Bana, călătorește la Srinagar timp de patru luni ale anului pentru a cerși și a câștiga bani.

El a fost născut cu o mică umflătură pe față, care a continuat să crească și care a format cutele uriașe de pe fața lui.

Latif este cel mai mic dintre doi frați și trei surori, dar este singurul dintre ei care are această condiție.

Fără frații săi, el ar fi avut o copilărie singuratică, fără prieteni, deoarece nimeni nu voia să se joace cu el. Bărbatul și-a pierdut ochiul stâng când avea numai 8 ani. Ca și adult, Latif este un bărbat puternic și duce multe lupte din cauza marginalizării. Din cauza vederii și din cauza stării feței nimeni nu îi dă un loc de muncă.

În ciuda condiției sale, acum 4 ani Latif și-a găsit dragostea vieții sale. Părinții lui au încercat să îi găsească o soție, dar nici o fată nu și-a dorit să trăiască alături de el... până a întâlnit-o pe Salima.

”Soția mea are doar un picior și mulți ani și-a căutat un soț. Imediat ce ne-am întâlnit am știut că suntem făcuți unul pentru altul.”

S-au căsătorit într-o ceremonie tradițională cu 400 de invitați musulmani, în vara anului 2008 și de atunci sunt foarte fericiți.

Citeşte mai multe despre:

eclipsa de soare
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati