x close

O femeie a traversat Europa fără să ştie. "Am fost total zăpăcită!"

de G.C.P    |    15 Ian 2013   •   11:16
O femeie a traversat Europa fără să ştie. "Am fost total zăpăcită!" 479

O femeie în vârstă de 67 de ani, a condus aproape 1500 de kilometri, pe parcursul a două zile, din cauza unei erori a aparatului GPS, dar şi a neatenţiei, asta ca să nu-i spunem altfel.
De fapt, destinaţia ei iniţială se afla la doar 150 kilometri distanţă de casă.

Sabine Moreau şi-a început călătoria epică din oraşul belgian, Hainault Erquelinnes. Trebuia să ajungă la o gară din Bruxelles, acolo unde o aştepta un prieten. Tot ce trebuia să facă era să conducă aproape 150 de kilometri, distanţa dintre casa ei şi gara din Bruxelles. Poate nu credeţi, dar această rută nu era o necunoscută pentru ea. Cu toate astea, ea a preferat să probeze aparatul GPS, recent primit cadou. Gadget-ul a ghidat-o spre sud, până când a ajuns în oraşul Zagreb, din Croaţia. În loc să conducă două ore, femeia şi-a petrecut la volan două zile!

Pe parcursul odiseei sale, Sabine a oprit de două ori pentru alimentare, a dormit pentru câteva ore într-o parcare şi chiar a avut un incident minor cu maşina. Cum s-a întâmplat aşa ceva?! Femeia spune că a fost total zăpăcită, transmite El Mundo.

"M-am zăpăcit total, nu mai recunoşteam nimic din jur, aşa că am decis să conduc în continuare. Am observat tot felul de indicatoare rutiere, în limba franceză, apoi în limba germană, ca într-un final să văd că nu mai înţelegeam nimic, indicatoarele erau în limba croată. Deodată, habar nu am cum, m-am trezit în Zagreb şi de-abia atunci am realizat că nu mai sunt în Belgia", a declarat femeia, uşor dezorientată.

Citeşte mai multe despre:

belgia bruxelles zagreb Croatia
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati