O femeie a vrut să-şi omoare copiii plonjând cu maşina în valurile oceanului

de G.C.P    |    06 Mar 2014   •   12:12
O femeie a vrut să-şi omoare copiii plonjând cu maşina în valurile oceanului

O femeie însărcinată, care este bănuită că şi-a condus autovehiculul, plin cu copii, în valurile învolburate ale oceanului, se află acum internată într-un spital de boli mintale.

Femeia în vârstă de 31 de ani, originară din Carolina de Sud, a fost salvată împreună cu cei trei copii ai săi de pe o plajă din Florida. Potrivit unui martor, care a vorbit pentru CNN, copiii cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani ţipau disperaţi la mama lor, pe care o acuzau că vrea să îi omoare.

"Doi dintre copii, aflaţi pe bancheta din spate plângeau şi ţipau că mama lor vrea să îi omoare", a spus martorul care a şi ajutat la operaţiunea de salvare surprinsă în imagini.

Materialul video a fost filmat de un turist canadian şi arată cum salvamarii se grăbesc să intre în apă, în timp ce maşina continua să avanseze în ocean.

Mama şi copiii au fost duşi de urgenţă la spital. Femeia se află în prezent sub o examinare psihică complexă, iar minorii vor fi daţi în grija temporară a Departamentului de Protecţie a Copilului şi Familiei.

 

Parteneri
x close