O femeie de 273 de kilograme se îndoapă cu fast food ca să-şi dubleze greutatea (FOTO)

15 Mar 2010   •   10:02
O femeie de 273 de kilograme se îndoapă cu fast food ca să-şi dubleze greutatea (FOTO) obeza

Are 273 de kilograme, dar intenţionează să-şi dubleze greutatea ca să devină cea mai grasă femeie din lume. Este vorba despre o femeie din New Jersey, SUA, în vârstă de 42 de ani. Deşi foloseşte un scooter pentru a se deplasa, americanca susţine că este sănătoasă, dar continuă să consume munţi de hamburgeri şi se străduieşte să nu facă mişcare mai deloc pentru a se îngrăşa.

?Mâncarea mea favorită este sushi. Diferenţa dintre mine şi alte persoane este că eu pot mânca până la 70 de bucăţi la o singură masă. Îmi plac şi dulciurile, iar gogoşile sunt favoritele mele?, mărturiseşte Donna Simpson, potrivit Daily Mail.

?Vreau să-mi dublez greutatea, dar este destul de greu în condiţiile în care trebuie să alerg mereu după fiica mea?, a adăugat femeia.

Partenerul ei de viaţă, Philipe, în vârstă de 49 de ani, o încurajează pe aceasta să mănânce cât mai mult pentru a se îngrăşa. ?Cred că i-ar plăcea să fiu chiar mai mare decât sunt acum?, consideră Donna.Pentru a-şi îndeplini scopul, acela de a intra în Cartea Recordurilor drept cea mai grasă femeie din lume, Donna şi-a propus să să consume zilnic alimente care să însumeze 12.000 de calorii (în condiţiile în care numărul de calorii recomandat pentru o femeie normală este de 2.000).

Mai nou, Donna a descoperit un site care ridică în slăvi femeile obeze. Ea a cunoscut, prin intermediul acestui site, foarte multe persoane care o încurajează. ?Primesc cadouri precum shake-uri cu proteine care să mă ajute să mă îngraş. Ador să mănânc şi oamenilor le place să mă vadă mncând?.


ExitPOLL
x close