O femeie din Marea Britanie este alergică la electricitate

de Antena3.ro    |    18 Mai 2011   •   12:44
O femeie din Marea Britanie este alergică la electricitate Foto: local.citizenseye.com

O femeie din Marea Britanie nu poate folosi un cuptor cu microunde, nu poate privi la televizor sau să folosească un computer, iar singurul aparat electric al casei, maşina de spălat stă în afara casei sale, într-o structură de beton, scrie The Telegraph.

Janice Tunnicliffe petrece fiecare seară jucând Scrabble la lumina lumânării alături de soţul ei, din cauză că suferă de o boală numită electrosenzitivitate.

Ea nu poate suporta să se afle în zona unui câmp electromagnetic, de orice fel, fie că este al unui televizor, al unui radio, telefon mobil sau reţea wireless de Internet. Condiţia sa o izolează complet de lumea modernă.

Totul a început în urmă cu trei ani, când a ajuns la spital cu dureri de stomac şi stări de greaţă. A fost operată atunci pentru a i se extirpa o tumoare de la nivelul intestinelor, dar, în umra chimoterapiei post operaţie, a prezentat dureri de cap, greaţă, dureri ale pieptului şi furnicături la nivelul mâinilor şi picioarelor oricând s-a aflat lângă un dispozitiv electric, sau obiecte care emit un semnal.

ExitPOLL
Parteneri
x close