O femeie oferă peste 1 milion de dolari viitorului soţ. Dar pune condiţii!

de G.C.P    |    04 Dec 2012   •   12:40
O femeie oferă peste 1 milion de dolari viitorului soţ. Dar pune condiţii!

O femeie din Arabia Saudită oferă 1,33 milioane de dolari bărbatului care va fi de acord să o ia de nevastă, sub condiţiile unui contract prenupţial Misyar.

Femeia, în vârstă de 33 de ani, a cărui identitate nu a fost făcută publică, a publicat acest anunţ matrimonial în revista Sayidaty şi spune că îşi doreşte un soţ "misyar", după ce a trecut printr-un mariaj tradiţional, sortit eşecului cu trei ani în urmă.
Ea spune că prima căsătorie s-a destrămat după ce a aflat că soţul ei a luat-o de nevastă de dragul banilor şi nu îşi respecta "responsabilităţile conjugale".

Revista saudită spune că femeia locuieşte în oraşul port Jeddah, iar cei interesaţi sunt invitaţi să trimită emailuri, cu date de contact, la adresa redacţiei.

"Femeia ne-a spus că cei care vor să o cunoască trebuie să lase câteva detalii despre ei, dar şi un număr de contact. Ea insistă că cel care va fi selectat trebuie să respecte TOATE condiţiile ei", spune un reprezentant al revistei. Acesta nu a furnizat mai multe informaţii despre condiţiile impuse de femeie.

"Vreau să mă mărit din nou şi asta a devenit o obsesie pentru mine acum. Nu-mi pasă dacă soţul meu va fi interesat de bani, important este ca el să aprecieze mariajul şi să-mi ofere tot ceea ce-mi doresc de la el", declară femeia în paginile Sayidaty.

Conform contractului Misyar, femeia şi bărbatul din cuplu pot trăi separat, dar se întâlnesc regulat, cel mai des pentru întreţinerea de raporturi sexuale.

Cu toate că este permis în Arabia Saudită, sub legea sunită islamică, acest tip de contract nu este prea popular, mulţi considerând că acest tip de căsnicie este o formă de prostituţie legală. Femeile implicate în aceste mariaje îşi pierd aproape toate drepturile, iar peste 80% se sfârşesc cu un divorţ.

Parteneri
x close