O fetiţă, crescută cinci ani de câini şi pisici, descoperită în Siberia

29 Mai 2009   •   12:44
O fetiţă, crescută cinci ani de câini şi pisici, descoperită în Siberia Caini pisici

O fetiţă, care a fost crescută timp de cinci ani de câini şi pisici, a fost descoperită în Siberia. Fetiţa, care nu ştie să vorbească şi se comportă precum un câine, a fost găsită încuiată într-un apartament murdar şi neîncălzit din oraşul Chita. Deşi are înfăţişarea unui copil de doi ani, doctorii au stabilit că fetiţa are de fapt cinci ani.

?Timp de cinci ani, copilul a fost crescut de câini şi pisici şi nu a ieşit niciodată din casă?, a declarat un reprezentant al poliţiei locale. ?Fetiţa era nespălată, îmbrăcată în zdrenţe, prezenta clar atitudini animalice şi sărea la oameni?, a adăugat acesta. Cu toate că în apartamentul de trei camere mai locuiau tatăl, bunicii şi alte câteva rude, fetiţa a intrat extrem de rar în contact cu oamenii, precizează agenţia de ştiri RIA Novosti.

Copilul refuză să mănânce cu lingura şi insistă să servească hrana direct din farfurie, iar când intenţionează să iasă din cameră sare la uşă şi latră. Poliţia o anchetează acum pe mama fetiţei, dar tatăl acesteia nu este de găsit.

Antena3.ro

Parteneri
x close