O fetiță de trei ani, ”mâncată de vie” de un herpes. ”Arăta de parcă cineva i-ar fi aruncat acid pe față”

de M.Z.    |    18 Noi 2016   •   15:43
O fetiță de trei ani, ”mâncată de vie” de un herpes. ”Arăta de parcă cineva i-ar fi aruncat acid pe față” Foto: pixabay.com

Un copil de numai trei ani a fost ”mâncat de viu” de herpes - o infecție a pielii care i s-a extins pe o parte mare a feței, după ce a fost pupată de o rudă care avea acest virus, potrivit dailymail.co.uk.

Fetița a fost diagnosticată cu această boală la începutul anului și de atunci veziculele dureroase care i-au provocat dureri și mâncărimi s-au transformat într-un adevărat coșmar.

Mai mult, mama ei a început să spele zilnic lenjeria de pat, având în vedere că bubițele cu puroi de pe fața copilului se spărgeau și sângerau. De multe ori, hainele fetiței le arunca, pentru a nu exista un risc mai mare de contamionare.

La recomandarea medicului, copilul a urmat un tratament cu antibiotic timp de opt luni, dar pastilele nu și-au făcut efectul. A urmat internarea în spital, unde fetița a stat cu perfuzii. Familia i-a cumpărat și niște creme speciale, iar după un timp copilul s-a făcut bine.

”Arăta de parcă cineva i-ar fi aruncat acid pe față”, a explicat mama fetiței, Savina French-Bell.

Fotografii, aici

x close