x close

O fetiţă din Rusia s-a născut cu inima în afara corpului

21 Oct 2010   •   14:42
O fetiţă din Rusia s-a născut cu inima în afara corpului Foto: Video News

O fetiţă din Rusia s-a născut cu o malformaţie foarte rară. Nu are inima în piept, ca toţi oamenii, ci în afara trupului. Cu o operaţie deja la activ, copilul are şanse mici de supravieţuire.

La un an şi cinci luni, Beersheba este o fetiţă cu totul specială. Ea nu îşi poartă inima în piept ca oamenii obişnuiţi, ci s-a născut cu ea în afara trupului. 

"În 15 ani de carieră medicală nu am văzut aşa ceva. Am luat la rând toată literatura medicală şi am căutat peste tot pe internet. Nu am găsit nicăieri aşa ceva", susţine unul dintre medicii care au consultat-o.

După o primă operaţie, medicii au reuşit să îi acopere cordul cu un strat protector. Chiar şi aşa, fata va mai trece printr-o operaţie foarte complicată peste şapte luni. În timpul intervenţiei, spun medicii, este foarte posibil ca inima micuţei să cedeze.

Copilul pare condamnat la moarte. Are nevoie de anumite medicamente foarte scumpe, pe care părinţii ei nu şi le pot permite. Fără tratament, inima fetei s-ar putea opri în orice moment.

S-a născut cu inima în afara corpului

Citeşte mai multe despre:

inima Rusia fetita
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati