O malaieziană a bătut un tigru cu polonicul pentru a-şi salva soţul rănit

14 Feb 2011   •   11:39
O malaieziană a bătut un tigru cu polonicul pentru a-şi salva soţul rănit

O femeie din zona de junglă a nordului Malaiezia şi-a salvat soţul din ghearele unui tigru după ce a luat animalul la bătaie cu un polonic şi l-a izgonit, a anunţat poliţia, conform Boston Chronicle.

Tigrul l-a atacat pe Tambun Gediu în timp ce acesta vâna veveriţe, sâmbătă, în apropiere de casa sa aflată într-o aşezare din junglă a tribului Jahai. Informaţia a fost făcută publică de un oficial al poliţiei din statul Perak, sub protecţia anonimatului, pentru că nu este autorizat să facă astfel de dezvăluiri.

Soţia de 55 de ani a lui Tambun, Han Besau, s-a repezit în direcţia ţipetelor şi a lovit tigrul în cap cu un polonic, determinându-l pe acesta să plece imediat. Tambun a fost apoi dus la spital pentru a primi îngrijiri medicale pentru rănile de pe faţă şi picioare. El a declarat pentru presa malaeziană că a încercat să scape iniţial căţărându-se într-un copac, dar că tigrul l-a tras în jos.

"Eram îngrozit şi mi-am folosit toată puterea pentru a lovi animalul în faţă, însă acesta nu îmi dădea drumul. A trebuit să mă lupt cu el şi să îi ţin fălcile la distanţă de mine şi m-ar fi muşcat mortal dacă soţia nu îmi venea în ajutor", a declarat bărbatul.

x close