O mamă din Marea Britanie, preocupată de karaoke, şi-a lăsat copilul să moară de foame

29 Iun 2008   •   20:08
O mamă din Marea Britanie, preocupată de karaoke, şi-a lăsat copilul să moară de foame
Şi-a lăsat fiica, de trei ani, să moară de foame, pentru că era prea preocupată, de spectacole de karaoke. Pare incredibil, dar asta a făcut o mamă, din Marea Britanie. Şi-a neglijat complet fetiţa, pentru că ea se ocupa de petrecerile din barul său, de la parterul casei. Copilul a murit de malnutriţie.

Fetiţa a murit într-un dormitor mizer, unde podeaua era plină de gândaci şi de excremente de câine. Poliţiştii au găsit cadavrul acum câteva luni, într-o stare avansată de descompunere.

Tiffany Wright a murit de foame. Vinovată e chiar mama ei, Sabrina Hirst. Dând dovadă de o cruzime fără margini, britanica de 22 de ani şi-a lăsat copilul să zacă în cameră, în timp ce ea şi tatăl vitreg al fetiţei, dădeau petreceri în barul de la parter.

Marea preocupare a britanicei erau show-urile de karaoke pe care le organiza în fiecare seară în pub şi nu a mai dat atenţie fetiţei. Tiffany s-a îmbolnăvit în cele din urmă de pneumonie, iar lipsa hranei i-a fost fatală.

La trei ani, cântărea doar un kilogram. Autopsia a arătat că, înainte să moară, fetiţa nu fusese hrănită şi nu primise apă de 20 de ore. Mama ei a fost arestată şi condamnată la 12 ani de închisoare. Soţul ei va sta şi el cinci ani după gratii, pentru cruzime.Observator

x close