x close

O mamă și-a îngropat de viu bebelușul. Oamenii l-au auzit plângând și au dat pământul la o parte. Cum au găsit copilul după trei zile

de M.Z.    |    24 Apr 2017   •   14:59
O mamă și-a îngropat de viu bebelușul. Oamenii l-au auzit plângând și au dat pământul la o parte. Cum au găsit copilul după trei zile 418 Foto: pixabay.com

Un copil nou-născut, îngropat de viu chiar de mama lui, a fost scos în viaţă din pământ, la trei zile după cumplita faptă, scrie The Sun, potrivit Observator.tv.

Potrivit sursei citate, o femeie în vârstă de 25 de ani şi-a îngropat copilul abia născut în apropierea fabricii în care lucra, într-un oraş din Africa de Sud. Colegii acesteia au auzit plânsetul copilului şi au reuşit să-l scoată în viaţă, la trei zile după ce mama l-a băgat într-o groapă săpată chiar de ea.

Femeia a recunoscut în faţa poliţiştilor fapta oribilă. "Explicaţia femeii a fost că i-a fost frică de părinţi. Era al doilea ei copil, celălalt având aproximativ patru ani, iar femeia a crezut că părinţii nu vor accepta acest al doilea copil", a declarat căpitanul Gerald Mfeka.

FOTO, aici

 

Citeşte mai multe despre:

Africa de Sud copil
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati