O rusoaică s-a transformat în monstru din cauza operaţiilor estetice. Numai pentru a fi iubita perfectă de fotbalist

de Antena3.ro    |    23 Sep 2011   •   20:18
O rusoaică s-a transformat în monstru din cauza operaţiilor estetice. Numai pentru a fi iubita perfectă de fotbalist Foto: izismile.com

O relaţie cu un fotbalist este visul multor fete din toată lumea. O rusoaică, însă, a exagerat cu operaţiile estetice în disperarea de a fi pe placul bărbaţilor şi a ajuns să arate ca un monstru.

Rusoaica era o fată cu un singur vis: să devină iubita ideală pentru orice fotbalist. A început prin a-şi mări buzele. Nu a fost de ajuns şi a continuat cu operaţiile, iar acum are nişte buze uriaşe, deformate.

Şi-a completat lookul cu două piercinguri, în nas şi buză. Mai avea nevoie doar de o tunsoare pe măsură. Aşa că şi-a ras părul de pe jumătatea dreaptă a capului.

Aşa s-a transfomat rusoaica de 22 de ani dintr-o femeie frumoasă într-un adevărat monstru.  Oricât de şocante ar fi, astfel de cazuri nu sunt deloc rare.

Steve, de exemplu, este hair-stylist la Hollywood. A făcut până acum 43 de operaţii estetice aşa că nu-i de mirare că nu şi le mai aminteşte pe toate.

Visul lui Steve este să doboare recordul de 50 de operaţii estetice.

 
Get Adobe Flash player

x close