x close

O vânzătoare din Statele Unite l-a invocat pe Isus şi a scăpat de un jaf armat (VIDEO)

31 Iul 2010   •   18:37
O vânzătoare din Statele Unite l-a invocat pe Isus şi a scăpat de un jaf armat (VIDEO)

Ce poţi face atunci când eşti jefuit? Există mai multe răspunsuri în acest sens, însă niciunul ca cel de mai jos. Despre ce este vorba. O vânzătoare a unui magazin din orăşelul american Pompano Beach (Florida), l-a invocat pe Isus în momentul în care un bărbat i-a cerut banii din casă, sub ameninţarea pistoului, relatează abcnews.go.com.

Nayara Goncalves, în vârstă de 20 de ani, a discutat calm cu bărbatul, căruia i-a vorbit despre Isus, iar acesta a plecat în cele din urmă fără a lua niciun ban. Femeia a declarat că nu are idee de ce a început să vorbească despre Isus. Tărăşenia a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale magazinului.

Hoţul s-a declarat jenat, i-a spus că nu îi place ce face dar ?nu are de ales?. El a mai spus că dacă nu vine cu 300 de dolari va fi evacuat.

Apoi vânzătoarea i-a arătat banii încasaţi şi i-a explicat că ea va trebui să-i plătească din salariu. Tâlharul i-a urat o zi bună şi înainte de a pleca i-a transmis ?Dumnezeu să vă binecuvânteze".

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Kayla Concepcion, a declarat că ceea ce s-a întâmplat este absolut unic.

Trei ore mai târziu, hoţul pocăit a dat spargere la un alt magazin. Aici, vânzătoarea nu a avut inspiraţia să-i aducă aminte de Biblie. Bărbatul i-a luat banii şi i-a mulţumit cu un "Dumnezeu să te binecuvânteze". Poate căinţa îi va aduce hoţului iertarea în ceruri. Dar aici, pe pământ, e clar trebuie să-şi ispăşească pedeapsa. Israel Camacho, de 37 de ani, a fost deja arestat.

Antena3.ro

 

 

Citeşte mai multe despre:

jaf armat
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati