x close

Oamenii care nu îşi pot da întâlniri! Imaginile care au controversat întreaga lume

de L.D.    |    27 Mar 2012   •   17:27
Oamenii care nu îşi pot da întâlniri! Imaginile care au controversat întreaga lume 525 foto: youtube.com

"Oameni cu care nu poţi avea întâlniri" este o emisiunea despre persoane cu dizabilităţi care vor avea întâlniri cu oameni perfect sănătoşi. Programul ce urmează să fie transmis în Marea Britanie începând cu 3 aprilie a stârnit însă deja reacţii puternice de dezaprobare.

Reacţiile negative pentru emisiunea "The Undateables" au venit mai ales pe Twitter, un utilizator întrebându-se: "Unde a ajuns lumea asta?", informează Daily Mail.

Nici numele emisiunii nu a scăpat de criticile telespectatorilor britanici. "Ce nume îngrozitor pentru acest program", a scris unul dintre contestatarii emisiunii.Totuşi, un purtător de cuvânt al Channel 4, postul care va transmite programul, a menţionat că numele emisiunii vine de la gândirea societăţii. "Numele este o reflecţie a percepţiilor societăţii, dar emisiunea încearcă să provoace stereotipurile şi să încurajeze discuţiile. The Undateables este un program emoţionant în trei episoade despre căutarea universală a dragostei, iar oamenii trebuie să judece după ce îl vor vedea", a spus reprezentantul postului de televiziunee.

Printre cei care participă la show se numără oameni care suferă de Tourette, sindromul Down sau Osteogenesis imperfecta, boala oaselor fragile. Printre concurenţi se mai regăsesc un skateboarder cu faţa desfigurată sau un poet amator cu dificultăţi de învăţare.

Citeşte mai multe despre:

persoane cu dizabilitati emisiune
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati