Obama a avut dădacă TRANSSEXUALĂ. POVESTEA tragică a femeii care a avut grijă de preşedintele Statelor Unite

de L.D.    |    06 Mar 2012   •   20:44
Obama a avut dădacă TRANSSEXUALĂ. POVESTEA tragică a femeii care a avut grijă de preşedintele Statelor Unite foto: abcnews.go.com

O fostă dădacă transsexuală a preşedintelui american Barack Obama, Evie, al cărei nume real este Trudi şi care a îndurat o viaţă de abuzuri şi bătăi, trăieşte cu teamă în Indonezia.

Aceasta s-a născut bărbat, însă întotdeauna s-a simţit ca o femeie. Ea a declarat cum câţiva soldaţi i-au ras părul şi i-au stins ţigări pe cap şi mâini.

Şi-a schimbat comportamentul în momentul în care a găsit cadavrul unei prietene transexuale plutind într-un canal de scurgere. Cu toate că se simţea ca o femeie, de atunci a început să trăiască o viaţă normală de bărbat, pentru că nu şi-a dorit să sfârşească aşa.

Atitudinea indonezienilor faţă de transsexuali este complexă, activişti în domeniul drepturilor omului apreciind că şapte milioane din cele 240 de milioane de locuitori sunt în această situaţie.

Trudi a lucrat ca dădacă a lui "Barry" Obama timp de doi ani, având grijă şi de sora mai mică a acestuia.

Evie trăieşte momentan într-o baracă de dimensiunea unui dulap, procurându-şi hrana spălând rufe. A fost un copil abuzat , deoarece tatăl său nu suporta să aibă un aşa fiu. A părăsit şcoala şi a învăţat să gătească. Astfel a ajuns în adolescenţă să lucreze pentru o serie de oficiali de rang înalt.

Evie a aflat din presă faptul că băiatul de care a avut grijă a ajuns preşedintele Statelor Unit, şi speră că acesta îşi va utiliza puterea pe care o are în folosul oamenilor ca ea.Parteneri
x close