Obișnuia să-și lase câinele să-l lingă pe față, fără să știe că asta îi va aduce o moarte îngrozitoare. Când a ajuns la spital era deja prea târziu. IMAGINI tulburătoare!

de A.M.P    |    23 Noi 2019   •   17:49
Obișnuia să-și lase câinele să-l lingă pe față, fără să știe că asta îi va aduce o moarte îngrozitoare. Când a ajuns la spital era deja prea târziu. IMAGINI tulburătoare! Galerie foto (2) Foto: Pixabay

Un bărbat care obișnuia să-și lase câinele să îl lingă inclusiv pe față a avut parte de o moarte îngrozitoare după ce animalul i-a transmis prin saliva sa o bacterie ucigașă.

Bărbatul, care avea 63 de ani, se bucura de o viață sănătoasă înainte de a se îmbolnăvi fatal, scrie Daily Mail.

Omul s-a chinuit mai bine de două săptămâni, pe un pat de spital, cu numeroase afecțiuni, între care se numără: pneumonie, cangrenă și febră de peste 41 de grade.

Potrivit medicilor, acesta a fost infectat cu Capnocytophaga canimorsus, o bacterie care este transmisă în mod normal prin mușcături, dar, în mod excepțional, poate fi răspândită și prin simplul contact cu saliva animalului.

Inițial, bărbatul a crezut că a răcit, căci simptomele infecției semănau cu cele ale unei simple viroze.

Când a ajuns la spital, acesta avea deja sepsis și organele au început să-i cedeze unul câte unul. După mai bine de două săptămâni de chin, bărbatul a murit pe un pat de spital din Bremen, Germania.

Parteneri
x close