x close

Oficial australian: jucătorii-video mai înspăimântători decât motocicliştii

17 Feb 2010   •   16:06
Oficial australian: jucătorii-video mai înspăimântători decât motocicliştii
 joc video

Un politican australian ce se opune ridicării cenzurii pentru jocurile video destinate special adulţilor declara că el se simte mai ameninţat de cei ce joacă jocuri video decât bandele de motociclişti.
Procurorul general al Australiei de Sud, Michael Atkinson, care are drept de veto la ridicare interzicerii naţionale a jocurilor video catalogate a fi prea violente şi extreme pentru consum, declara că a primit un bilet de ameninţare din partea unui jucător.
"Am sentimentul că familia mea şi eu suntem mai expuşi riscului decât am fi din partea bandelor de motociclişti în afara legii, care de asemenea mă urăsc," declara acesta pentru Australian Broadcasting Corporation .
"Un mebru de bandă nu a stat în faţa casei mele la 2:00 am, un jucător, da."
Australia momentan are o interdicţie pe jocurile video pentru adulţi, R18+, deşi filmele cu acelaţi rating în materie de violenţă, limbaj, nuditate sau droguri sunt permise.
Gamers4croydon, nou partid politic ce are un candidat contra lui Atkinson la algerile de luna viitoare din Australia de Sud, cere introducerea ratingului R18+ pentru jocuri, la fel ca şi pentru filme.

Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

filme pentru adulti Australia
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati