Omul care a prezis președinția lui Donald Trump face o profeție cutremurătoare despre cel de-Al Treilea Război Mondial. Este mai aproape decât credeai!

de A.M.P    |    19 Apr 2017   •   17:54
Omul care a prezis președinția lui Donald Trump face o profeție cutremurătoare despre cel de-Al Treilea Război Mondial. Este mai aproape decât credeai! Foto: pixabay.com

Un așa numit profet, care susține că a prezis cu exactitate președinția lui Donald Trump, susține că știe cu precizie data la care se va declanșa cel de-Al Treilea Război Mondial, scrie Mirror.

Auto-proclamatul „mesager al lui Dumnezeu“ Horacio Villegas crede războiul nuclear va izbucni la cea de-a 100-a aniversare a vizitei  Maicii Domnului de la Fátima.

Horacio Villegas susține că a prezis încă din 2015 că Donald Trump va câștiga alegerile prezidențiale în SUA și va deveni președinte. De asemenea, el a prezis că miliardarul va deveni ”regele Illuminati“ care va aduce cel de-AL Treilea Război Mondial.

Profeția lui Villegas se leagă de legenda celor trei secrete de la Fatima, Portugalia, care reprezintă o serie de viziuni și profeții care ar fi avut loc ca urmare a apariției Fecioarei Maria în fața a trei tineri păstori portughezi, Lucia Santos și verișorii ei Jacinta și Francisco Marto, începând cu data de 13 mai 1917. 

Cei trei copii au afirmat că au fost vizitați de către o presupusă Fecioara Maria de șase ori între mai și octombrie 1917. Apariția este acum cunoscută sub numele de Maica Domnului de la Fatima.

Prin urmare, dacă va avea dreptate și de această dată, cel de-Al Treilea Război Mondial va izbucni cândva între lunile mai-octombrie ale acestui an.

Parteneri
x close