Omul care a profetizat ce trăim noi AZI, încă de acum 8 DECENII. "Asta se va întâmpla cu lumea"

de O.P.    |    23 Apr 2013   •   09:58
Omul care a profetizat ce trăim noi AZI, încă de acum 8 DECENII. "Asta se va întâmpla cu lumea"

Viitorul este al celor care visează. Iar visurile lui Nikola Tesla au avut un impact uriaş asupra oamenilor de ştiinţă. Fizicianul, cu pasiuni ascunse pentru viitorul omenirii, a profetizat despre cum va fi viaţa pe planeta Pământ în anul 2100.

În anul 1937, revista Liberty a publicat ideile futuriste ale fizicianului Tesla, idei care s-au împlinit destul de mult în prezent: "Umanitatea va urma să cunoască un viitor strălucit, presărat cu anumite probleme, dar care vor fi rezolvate într-un fel sau altul. Rasa umană va fi purificată, iar pedofilii, violatorii, criminalii, sau cei care nu vor deţine un nivel de inteligenţă corespunzător vor fi eliminaţi".


Mai mult, Tesla a profetizat că omenirea se va confrunta cu problema poluării, care va fi rezolvată doar prin infiinţarea  unor agenţii specializate şi prin cheltuirea a miliarde de dolari.

"Omenirea va cunoaşte o dezvoltare tehnică fără precedent, care duce la unificare şi armonie", mai spunea fizicianul. Iar transmiterea wireless se înscrie în această linie.

Prin intermediul acestui sistem, vocea umană va putea fi reprodusă oriunde, iar fabricile vor furniza energie de la mare depărtare de hidrocentrale; "maşinile aeriene vor fi propulsate în jurul Pământului fără oprire, iar energia Soarelui va fi controlată pentru a crea lacuri şi râuri pentru a fertiliza marile deşerturi", declara vizionarul Tesla.

 x close