Omul care vorbeşte LIMBA ÎNGERILOR. "O fiinţă cerească a venit la mine şi mi-a spus că am darul VINDECĂRII"

de O.P.    |    31 Iul 2013   •   11:47
Omul care vorbeşte LIMBA ÎNGERILOR. "O fiinţă cerească a venit la mine şi mi-a spus că am darul VINDECĂRII"
Într-un prezent prăfuit, în care oamenii par să fie clonaţi, ies la iveală "copiii viitorului". Aceştia au daruri speciale, şi o inteligenţă mai mult decât ascuţită.

Povestea lui Igor Ionin, din Moscova, a făcut înconjurul lumii. Băiatul, în vârstă de 13 ani spune că a fost vizitat într-o noapte de doi îngeri. "Ştiam că visez, dar totul părea aievea. Uşa rotundă s-a deschis şi prin ea au apărut doi îngeri. «Tu poţi să îţi salvezi tatăl», mi-au spus îngerii. «Tu ai darul vindecării!«. «Cum pot să fac asta?», i-am întrebat. «Prin rugăciune!». Şi apoi m-au învăţat totul, rugăciunea şi întreg ritualul tămă­duirii", povesteşte Igor.

Băiatul se închină evlavios în faţa icoanei Sfântului Nicolae, făcătorul de minuni şi, cu voce gravă, începe să rostească cuvinte într-un grai ne­cu­noscut. Deşi par de neîn­ţe­les, copilul susţine că acestea apar­ţin unei limbi străvechi, lim­ba pe care o vorbesc şi îngerii.

Numele său este Igor Ionin, are 13 ani şi fost hărăzit cu un dar deosebit: acela al vindecării fără atingere, prin masaj ener­ge­tic. Aşa se face că zilnic, în lo­cu­inţa de pe strada Ivan Kons­tantinovici Aivazovski, din Mos­cova, unde locuieşte, se pe­rindă valuri de oa­meni care îi so­licită ajutorul. Iar Igor, "fiul în­ge­ri­lor", aşa cum este numit, se stră­duieşte din răsputeri să îi ajute pe toţi. Nu primeşte de la ni­meni niciun ban, nu­trind con­vin­gerea că, dacă ar primi, pute­rile tămă­duitoare i-ar dispărea pentru totdeauna.

"Am realizat că Igor este un copil cu totul special, de îndată ce s-a născut. Chiar din primele clipe de la ve­nirea pe lume, a început să-şi rotească capul, de par­că urmărea cu privirea tot ce se petrecea în jurul său", povesteşte Marina Panova, medic obstetrician al Ma­ternităţii din Serpuhov, acolo unde Igor a văzut lumina zilei. "Când avea două luni, l-am auzit cu urechile mele cum a rostit, clar, cuvântul «tata», scrie jurnalista Natasha Galche.

x close