ONU va desemna un ambasador pentru relaţiile cu extratereştrii (VIDEO)

28 Sep 2010   •   11:32
ONU va desemna un ambasador pentru relaţiile cu extratereştrii (VIDEO) Foto: thfire.com

Organizaţia Naţionilor Unite a anunţat recent, prin oficialii săi, desemnarea unui ambasador care va trebui să comunice cu extratereştrii şi cu spaţiul cosmic, informează Telegraph.co.uk.

Prima pe lista candidaţilor pentru acest titlu inedit este o faimoasă astrofiziciană de 58 de ani din Malaysia, pe nume Mazlan Othman, care este la momentul actual şefa unei organizaţii din cadrul ONU, numite UNOOSA -  Biroul pentru Afacerile Spaţiale.

Aceasta a menţionat că această noua funcţie nu este, de fapt, nimic nou, întrucât existenţa vieţii în afara spaţiului terestru este un lucru din ce în ce mai cert şi comunicarea cu posibilele vieţuitoare de acolo este extrem de importantă.

?În căutarea continuă pentru comunicarea extraterestră am speranţa că, într- o zi, omenirea va primi semnale de la extratereştri. Când vom reuşi, va trebui să am pregătit un răspuns mulţumitor?, a declarat Othman în cadrul unei discuţii cu oamenii de ştiinţă.

Profesorul Richard Crowther, un specialist britanic în lege spaţială susţine că othman este cea mai portivită persoană pentru acest nou început în cercetarea spaţiului cosmic.Antena3.ro

ExitPOLL
Parteneri
x close