x close

OZN sau farsă? Lumini neobişnuite pe cerul Capitalei (VIDEO)

11 Iul 2010   •   21:02
OZN sau farsă? Lumini neobişnuite pe cerul Capitalei (VIDEO)

Sâmbătă seara, în Bucureşti fie am avut oaspeţi neaşteptaţi, fie cineva ne-a făcut o farsă. Pentru că, spre miezul nopţii, pe cer au apărut mai multe lumini greu de definit. Care au rămas în aceşi loc mai multe minute şi au dispărut la fel de brusc. Emil, un telespectator al Observatorului, le-a filmat şi este convins că avem de-a face cu o vizită a unor extratereştri.

Emil terminase de văzut la televizor finala mică la Campionatul modial de fotbal. A ieşit pe balcon să ia o gură de aer. Şi a trăit experienţa vieţii lui.

S-a întâmplat în zona Bucur-Obor. Pe cer a apărut un grup de opt lumini, care au rămas cam în aceeaşi formaţie. Emil a mers rapid să ia camera de filmat şi n-a mai oprit-o până ce acestea n-au dispărut.

Vecinii din zonă ridică din umeri. N-au auzit de aşa ceva. Cu ochiul liber, Emil spune că a văzut totul chiar mai clar decât a reuşit să surpindă cu camera.

Emil e pasionat de fenomene paranormale şi este convins că extratereştii nu sunt doar personaje SF.

Prietenii au fost mai degraba sceptici. A pierdut şirul ironiilor pe care le-a auzit de dimineaţa până acum. Ştie şi el  că există nenumărate farse şi trucaje pe internet cu imagini similare. Dar e convins că a fost martorul unei moment unic.Foto: Observator

Observator

Citeşte mai multe despre:

cer lumini ozn farsa balcon
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati