OZN-uri, într-o frescă veche de 1000 de ani care îl înfățișează pe Iisus crucificat

de D.G.    |    17 Iul 2017   •   10:19

Într-un lăcaș de cult creștin-ortodox din Georgia se află o pictură care a stârnit o mulțime de ipoteze și discuții în contradictoriu. Motivul? În repectiva frescă, ce îl înfățișează pe Iisus după crucificare, apar două obiecte zburătoare misterioase, al căror aspect amintește, în viziunea pasionaților de ozenistică, de forma unor nave extraterestre, potrvit cunoastelumea.ro.

Specialiștii în OZN-uri și adepții teoriei conspirației consideră că scena crucificării lui Iisus, reprezentată pe unul dintre pereții Catedralei Svetitskhoveli din Georgia ar conține două OZN-uri, în vreme ce teologii și specialiștii în istoria artei susțin că, dimpotrivă, viziunea primilor nu constituie decât o interpretare forțată a unei reprezentări iconografice realizate în stil tradițional.

La rândul lor, ufologii și adeptii teoriilor conspirației susțin că fresca veche de 1000 de ani reprezintă una dintre numeroasele opere de artă care indică faptul că în vechime strămoșii noștri au interacționat cu vizitatori veniți din spațiu și că acești oaspeți misterioși nu sunt străini de geneza religiilor vechi, de evenimentele religioase esențiale sau chiar de apariția omului pe Terra.

 

ozn
x close