x close

Pasagerii trenului Bucureşti ? Chişinău au călătorit alături de o bombă

07 Noi 2008   •   19:34
Pasagerii trenului Bucureşti ? Chişinău au călătorit alături de o bombă

Cu bomba în tren. Aşa au călătorit noaptea trecută pasagerii din garnitura care circulă pe ruta Chişinău- Bucureşti. Poliţiştii au descoperit într-un vagon muniţie care îl putea arunca oricând în aer. La ora 23 acceleratul 401 ajunge în punctul de trecere a frontierei Nicolina. Poliţiştii de frontieră şi vameşii încep controlul.
?Controlul a început vizând descoperirea unei cantităţi de ţigări, fiind în atenţia poliţiei de frontieră personalul acestui tren?, a declarat comisarul Tache Bocăneală, director adjunct Poliţia de Frontieră Iaşi. Oamenii legii au găsit şi ţigări, dar, într-un dintre cuşetele goale, au avut parte de o surpriză, de-a dreptul explozivă.
?Au descoperit în acceleratul Chişinău - Bucureşti un calup dreptunghiular pe care era inscripţionat cuvântul trotil, împreună cu o capsă pirotehnică?, spune procurorul Iulia Diaconu, şef DIICOT, oficiul teritorial Iaşi.
Pirotehnniştii au fost chemaţi şi au transportat explozibilul în siguranţă. Cei 6 pasageri aflaţi în vagon au fost audiaţi dar au plecat mai departe. Procurorii DIICOT trebuie să afle acum cine a pus explozibilul în vagon.
Observator

Citeşte mai multe despre:

bomba tren
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati