x close

"Patru oameni au văzut-o pe Elodia". Mărturia care a pus pe jar anchetatorii într-unul dintre cele mai grele cazuri de crimă din România

de D.G.    |    05 Oct 2018   •   17:09
"Patru oameni au văzut-o pe Elodia". Mărturia care a pus pe jar anchetatorii într-unul dintre cele mai grele cazuri de crimă din România 817

Cazul dispariției avocatei Elodia Ghinescu a stârnit numeroase controverse mai mult de șapte ani.

Anchetatorii au avut un dosar extrem de dificil care s-a finalizat până la urmă cu condamnarea lui Cristian Cioacă la 15 ani și 8 luni de închisoare, în 2014.

Cu un an înainte, însă, mărturiile unor persoane aduse de Cioacă puneau pe jar anchetatorii. Patru martori susțineau că ar fi văzut-o pe Elodia Ghinescu în viață, după momentul dispariției acesteia, din toamna anului 2007.

Avocata Elodiei a susținut atunci însă că martorii găsiţi de Cioacă nu au credibilitate şi că este foarte posibil ca aceştia să o fi confundat pe Elodia.

"Avem marturie care a reusit sa ne confirme data si zborul prin care Elodia a iesit din tara, insotita. Nu putem sa facem verificări pentru ca nu mai există aceste date în baza de date a companiei de transport aerian", declara avocata lui Cristian Cioacă.

Citeşte mai multe despre:

Elodia elodia ghinescu Cristian Cioaca
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati