Pisica ei era extrem de rece cu ea, dar într-o zi animalul și-a schimbat radical atitudinea. „Am înțeles că ceva nu este în regulă. Mi-a salvat viața”

15 Oct 2018   •   13:22
Pisica ei era extrem de rece cu ea, dar într-o zi animalul și-a schimbat radical atitudinea. „Am înțeles că ceva nu este în regulă. Mi-a salvat viața” Foto: ITV.com

Pisica ei era mereu rece și distantă, însă într-o zi animalul și-a schimbat radical atitudinea. A devenit extrem de tandră cu stăpâna ei și se afla mereu în preajma ei.

Atunci a înțeles că se întâmplă ceva cu ea, așa că s-a dus la medic. Așa a descoperit că are cancer de sân în formă incipientă.

Angela Tinning din Newcastle susține că Missy începuse să se așeze foarte des pe pieptul său, deși era o pisică extrem de distantă și mereu indispusă.

„Am auzit că acest instinct îl au câinii, dar de pisici niciodată, dar ceva nu era în regulă. Pisica mea nu este iubitoare, așa că a fost un cimportament ciudat. se întindea pe pieptul meu și mă atingea mereu în aceeași zonă. Am zis să nu las lucrurile așa. M-am dus la doctori și mi-au făcut biopsie”, a declarat femeia, potrivit Metro.

 

Parteneri
x close