x close

Plăcerea o scoate din minţi. Are orgasm de peste 200 de ori pe zi, şi nu face nimic pentru asta

de L.D.    |    19 Iul 2012   •   12:15
Plăcerea o scoate din minţi. Are orgasm de peste 200 de ori pe zi, şi nu face nimic pentru asta Foto: powerforyou.wordpress.com

Sarah Carmen, 24 de ani, suferă de sindromul exitării permanente, asta însemnând că are orgasm de aproximativ 200 de ori pe zi, scrie dailycognition.com.

"Orice mă poate stârni. Chiar şi uscătorul de păr produce pulsaţii în trupul meu".

"Ca un specialist în cosmetică, folosesc tot felul de instrumente care vibrează o mulţime de timp pentru micro-dermabraziune, şi asta ma dă peste cap".

"De cele mai multe ori încerc să îmi controlez orgasmele, pentru că lumea m-ar considera o ciudată dacă aş începe să ţip din 5 în 5 minute."

"Majoritatea clienţilor mei ştiu problema mea, dar la clienţii noi este foarte greu de explicat". "Eram odată în mijlocul unui tratament, şi nu am mai fost în stare să îl continui".

"Mi-am făcut o pereche de chiloţi din ceară, pentru a nu mai simţi chiar tot, şi încerc să strâng din dinţi şi din pumni pentru a rămâne stabilă atunci când am orgasm".

"Odată am pretins că am crampe la picior şi m-am aşezat jos pentru a masca gemetele mele, până am trecut peste".

Prietenii ei cred că este cea mai norocoasă fată din lume, deşi familia ei crede că fata are un comportament ciudat.

"Nu mă aşez niciodată jos când sunt de faţă cu mama şi tatăl meu. Îmi este prea ruşine.Ei cred că am doar o pasă de hiper-activitate".

Parteneri
Parteneri
sati