x close

Politicianul care a revoltat 300 de MILIOANE de oameni. "Oamenii ardeau de vii, iar el RÂDEA"

de O.P.    |    29 Oct 2012   •   12:02

36 de oameni au ars de vii într-un accident îngrozitor petrecut pe una din autostrăzile ţării. La faţa locului au venit zeci de maşini de pompieri şi ambulanţe, dar şi un reprezentant al statului în acea provincie.

Accidentul s-a petrecut în provincia chineză Shaanxi, pe autostradă. Un autobuz supraetajat a intat în plin într-un camion care transporta metanol. Explozia a fost uriaşă, iar 36 de oameni şi-au pierdut viaţa, alte zeci fiind transportate la spital.

În timp ce rudele victimelor îşi jeleau morţii, oficialul chinez a fost surprins în timp ce se distra copios. "Părea că spune glume cu poliţiştii lângă care stătea".După ce imaginile au fost postate pe reţelele de socializare din China, 300 de milioane de utilizatori au început să caute detalii despre Yang Dacai, politicianul surprins în timp ce râdea lângă cadavrele carbonizate ale chinezilor morţi în accident.

Utilizatorii au aflat că este Şeful Biroului de Securitate al Provinciei Shaanxi şi un împătimit colecţionar al ceasurilor de lux. Imaginile cu el postate pe internet au strâns mii de comentarii şi au fost răspândite cu repeziciune.


Citeşte mai multe despre:

accidente
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati