Porcuşori zburători şi parade gay de Paşte

07 Apr 2007   •   13:42
Porcuşori zburători şi parade gay de Paşte
Porcuşori zburători, curse de berbeci, dar şi parade ale gay-ilor - toate acestea vor putea fi văzute în cadrul Show-ului Regal de Paşte de la Sydney. Manifestarea, care va dura două săptămâni, atrage anual peste 1 milion de persoane şi ocupă al 6-lea loc în topul celor mai mari show-uri din lume. Pentru prima dată, o asemenea reprezentaţie de Paşte a fost organizată în Australia în 1823, de Societatea agricolă din statul New South Wales, pentru ?a creşte calitatea producţiei naţionale prin intermediul concursurilor şi competiţiilor şi a reduce prăpastia dintre oraş şi sat?.

În aceste zile, fiecare vizitator îşi va putea demonstra priceperea în rol de ?mulgătoare? , să tundă oile sau să scoată miere chiar din stupul de albine. Şi copiii, şi adulţii vor putea urmări procesul de fabricaţie a unor alimente precum salamul, caşcavalul sau pâinea. În afară de aceasta, mult aşteptatul carnaval al îngheţatei va bucura orice amator de dulciuri. Clovnii îi îndeamnă pe localnici şi turişti să se distreze sub cupola circului ambulant, care şi-a întins corturile chiar în centrul parcului.

Toate aceste minunăţii sunt acompaniate de muzică australiană modernă, în interpretarea live a unor trupe locale, de parade ale modei, de târguri ale celor mai frumoase legume, fructe, ale celor mai bune vinuri, produse lactate şi din carne aduse din toate colţurile continentului. Tot în cadrul acestui show se desfăşoară şi concursul pentru ?cea mai bună bucătărie ale popoarelor lumii?, al cărui câştigător este decis prin vot direct. Fiecare seară din acest Show de Paşte se încheie cu un impresionant foc de artificii.

Rompres

x close