Povestea adevărată a unei nimfomane: "Ajunsesem să facem amor și de șapte ori pe zi. Sunt bolnavă de așa ceva. Nu mă puteam opri. În cele din urmă, am găsit soluția!"

17 Mar 2019   •   00:24
Povestea adevărată a unei nimfomane: "Ajunsesem să facem amor și de șapte ori pe zi. Sunt bolnavă de așa ceva. Nu mă puteam opri. În cele din urmă, am găsit soluția!"

O femeie din Marea Britanie și-a povestit drama prin care a trecut vreme de mai mulți ani. Rebecca era nimfomană. Dependența de sex a fost recunoscută anul trecut ca boală mintală de către Organizația Mondială a Sănătății.

"Întotdeauna am avut porniri erotice pronunțate. Mi-am pierdut virginitatea la 15 ani și l-am întâlnit pe tatăl primilor mei doi copii pe când aveam 16 ani. A fost dragoste și sex amestecate.

La 24 de ani am divorțat și m-am mutat în Franța să locuiesc cu mama mea. Ea avea o fermă în centrul Franței, iar la șase luni după mutare, am cunoscut un tip. A fost dragoste la prima vedere. Eram amândoi puțin infatuați și ne puteam ține departe unul de celălalt. Făceam amor în cele mai multe zile și am făcut un copil, o fetiță. M-am mutat cu el, ne-am logodit și odată stabiliți cu toți copiii mei la un loc am devenit nesigură și indecisă. Partenerul meu nu a înțeles nimic.

În cele din urmă m-am dus la medic și mi-a prescris medicamente pentru anxietate. Era în 2014 când viața mea erotică a devenit dependență.

Mă gândeam în fiecare minut când eram trează la sex. Atunci când am cedat tentației, m-am simțit pentru puțin timp mai bine, mai puțin stresată și anxioasă. Dar senzația se evapora rapid și voiam să o fac din nou. Îmi imploram iubitul să nu plece la muncă și să rămână în pat.

Doar la sex mă gândeam. Vorbeam cu cineva și mă uitam doar la buzele sale. Mă vedeam pe mine ca pe o ratată. Logodnicul meu a fost încântat la început. O făceam de mai multe ori pe zi. L-am înnebunit. Făceam dragoste de cinci ori pe zi și tot nu era suficient. Era o dependență.

Partenerul meu a ajuns să fie convins că aveam o aventură. 

După un an am început să merg la un psihiatru. Mi-a prescris medicamente, niște hormoni de fericire. Nu s-a schimbat nimic.

Am renunțat la relația mea și pentru o perioadă pornirile mele s-au estompat. Apoi am intrat într-o nouă relație și i-am explicat noului partener că sunt nimfomană. Dar el nu a fost deloc deranjat de asta. O făceam și de șapte ori pe zi. Nu eram însă compatibili în afara dormitorului, așa că ne-am despărțit.

În cele din urmă, am dat de un bărbat cu care mă potrivesc. Eu m-am mai temperat, ne căsătorim în curând. Dependența sexuală e o problemă serioasă și oamenii ar trebui să ceară ajutor", a spus aceasta. 

Parteneri
x close