x close

Poveşti şocante ale femeilor din India: Câteodată turnau cherosen pe mine şi îmi dădeau foc

de G.S.    |    30 Oct 2011   •   12:55
Poveşti şocante ale femeilor din India: Câteodată turnau cherosen pe mine şi îmi dădeau foc Foto: INTACT Images/EPA
Când Munni a ajuns în regiunea nordică Baghpat, din India, ca mireasă în urma cu ceva ani, nu şi-a imaginat nicio secundă că va fi nevoită să dea naştere copiilor făcuţi cu fraţii soţului, conform Daily Mail.

"Soţul meu şi părinţii lui mi-au spus atunci că trebuie să fac acest lucru şi cu fraţii săi”, a declarat femeia de 40 de ani.

"Mă luau când vroiau ei – zi sau noapte. Când opuneam rezistenţă, mă băteau cu orice găseau”, a declarat Munni, care a reuşit să fugă de acasă folosind pretextul unei vizite la doctor.

"Câteodată mă aruncau afară şi mă lăsau să dorm afară sau turnau cherosen pe mine şi îmi dădeau foc”. Astfel de cazuri sunt rareori raportate la poliţie, pentru că femeile de obicei nu au voie să părăsească locuinţa fără companie şi astfel de cazuri aduc probleme şi mai mari pentru ele.

Munni, care are trei copii, cu soţul ei şi cu fraţii acestuia, nu a depus plângere împotriva lor.

Asistenţii sociali spun că zeci de ani de avorturi într-o societate puternic patriarhală a dus la o scădere în populaţia de femei şi că, în unele părţi ale Indiei, cum ar fi Baghpat, acest lucru a dus la un număr foarte mare de cazuri de viol, trafic de persoane sau chiar la "împărţirea soţiei”, cum este cazul lui Munni.

Parteneri
Parteneri
sati