x close

Prafuri pentru mama mare! O femeie de 76 de ani a vrut să-şi facă ziua de naştere mai "albă", oferind invitaţilor COCAINĂ

de G.C.P    |    11 Feb 2014   •   16:46
Prafuri pentru mama mare! O femeie de 76 de ani a vrut să-şi facă ziua de naştere mai "albă", oferind invitaţilor COCAINĂ 479

O nemţoaică în vârstă de 76 de ani, care a hotărât să-şi sărbătorească ziua de naştere cu o petrecere "îmbibată" cu cocaină în Berlin, a fost arestată de către poliţia germană.

Agenţii au primit un pont de la un informator despre această petrecere organizată la barul al cărei proprietar era bătrâna, din cartierul Wilmersdorf.

"Odată ajunşi la locul indicat de sursa noastră, ofiţerii de poliţie i-au găsit pe majoritatea oaspeţilor vizibil aflaţi sub infuenţa drogurilor", se arată într-un comunicat oficial al poliţiei.
Potrivit informaţiilor, femeia făcuse rost de cantitatea necesară de cocaină pentru o petrecere de neuitat. Alte patru persoane au fost reţinute pentru că aveau asupra lor mici cantităţi din acelaşi praf.

Femeia, a cărei identitate nu a fost făcută publică, era recidivistă. Ea mai fusese arestată luna trecută, după ce poliţiştii au găsit 35 de grame de cocaină în localul său. De asemenea, la percheziţia care a urmat în apartamentul ei, s-au mai descoperit câteva zeci de grame din aceeaşi substanţă. Atunci, bătrâna a beneficiat de circumstanţe atenuante şi a scăpat sub cauţiune. De data aceasta, barul i-a fost închis, iar acum aşteaptă pedeapsa din arestul poliţiei.

 

Citeşte mai multe despre:

petrecere
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati