x close

Preot dat în judecată, după ce a făcut glume proaste în timpul unei slujbe de înmormântare

05 Oct 2009   •   16:25
Preot dat în judecată, după ce a făcut glume proaste în timpul unei slujbe de înmormântare 
 preot

Un preot din Suedia ar putea plăti despăgubiri de 27.000 de lire sterline, după ce a distrus funeraliile unei femei de 80 de ani. Familia îndoliată susţine că preotul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi că a început să facă glume proste în timpul slujbei de înmormântare, arată Daily Mail.

Omul lui Dumnezeu este acuzat că, de beat ce era, a căzut în genunchi şi apoi a folosit pupitrul de discurs "ca pe o cracă pe care se caţără o maimuţă". În plus, preotul mai este acuzat că i-ar fi făcut avansuri nepoatei defunctei. El i-ar fi sărutat mâna şi apoi ar fi invitat-o în sacristie la un pahar de băutură.

Preotul a continuat să facă glumă după glumă. La un moment dat, acestat ar fi spus: "Familia a vrut ca sicriul să fie deschis, dar eu sunt îngrijorat de gripa porcină. Dacă strănutaţi pe ee, aţi putea să-i ştergeţi zâmbetul de pe faţă".

"Preotul era atât de beat, încât a fost incoerent timp de jumătate de oră. I-a ignorat pe nepoţii femeii când aceştia i-au dat câteva discursuri pe care să le citească. Dacă nu exista altarul acela de care să se sprijine, ar fi căzut pe jos", a declarat pentru Daily Mail un membru al familiei îndoliate.

Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

preot judecata glume
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati