Previziune: Cutremur de peste 7 grade pe 1 septembrie în Atlantic. Efectele ar fi devastatoare

31 Aug 2017   •   13:30
Previziune: Cutremur de peste 7 grade pe 1 septembrie în Atlantic. Efectele ar fi devastatoare

Cutremur de peste 7 grade pe 1 septembrie în Atlantic. Efectele acestuia ar urma să fie devastatatoare atât pentru Europa cât și în America de Nord, avertizează un cercetător citat de Daily Espress.

Frank Hoogerbeets, un prezicător de cutremure susține că alinierea planetelor din data de 1 septembrie va provoca un seism uriaș în Atlantic, care ar puta depăși 7 grade pe scara Richter, scrie libertatea.ro.

Pe site-ul său, ditrianum.org a fost emis un avertisment legat de cutremurul care va fi provocat de alinierea corpurilor cerești. Acestea vor provoca o creștere a activității tectonice.

Hoogerbeets, în vârstă de 48 de ani, folosește un mod non-științific de prezicere a cutremurelor: alinierea planetalor cu Pământul. Cu toate că nu există nicio bază științifică a teoriei sale, prezicătorul a rușit să adune destui adepți care sunt convinși că are dreptate.

În ultimul său avertisment video, disponibil și pe YouTube, a declarat că luni am intrat într-o „perioadă critică” care va culmina cu ziua de vineri.

Parteneri
x close