Previziuni sumbre făcute de clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu. Specialista în paranormal vede un nou atentat terorist

08 Feb 2017   •   12:43
Previziuni sumbre făcute de clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu. Specialista în paranormal vede un nou atentat terorist Foto: Facebook

Maria Ghiorghiu, celebra clarvăzătoare care a prevăzut tragedia de la Colectiv, a făcut o nouă serie de previziuni sumbre.

"În această noapte dragilor, în timp ce scriam aici pe BLOG, văd o cladire de culoare deschisă (gri-albă), clădire ce era lungă şi care avea,(cred eu) un etaj sau maximum două. Nu pot spune cu exactitate câte etaje. Clădirea arăta ca o INSTITUŢIE mare.

O forţă nevazută îmi arăta o încăpere mare, în care se afla un bărbat îmbracat în negru, cu mască pe faţă şi cu fes negru pe cap.

Acest bărbat avea un bidon mare în mâinile sale şi stropea pereţii interiori de la un capăt la celălalt. Văd cum locurile pe care turna acel lichid din bidonul mare se înroşesc precum fierul în foc. Se învartea în mijlocul încaperii, aşa cum se apleca pe genunchi cu o dexteritate uimitoare. Ziceai că este un titirez. Când a terminat de turnat din bidon(canistra) tot acel conţinut, care cu siguranţă era puternic inflamabil, bărbatul s-a oprit în mijlocul încăperii mari şi pentru a nu se mai întoarce ca un om normal, să privească de jur împrejur la ceea ce tocmai făcuse, s-a aplecat pe vine şi s-a învartit ca un titirez cu tot cu acel bidon în mâini.

În această clipă dragilor, văd o altă clădire ca o vilă şi tot de culoare deschisă, ce avea o tabliţă la intrare, pe partea stângă, agăţată chiar la circa 1 metru spre stanga de uşa de la intrare, dar şi ca înălţime, cam tot la fel, pe care scria ceva cu litere arabe.
Cred că erau vreo 3 rânduri scrise, pe tablita de circa 40 /60 cm. Erau numai insemne albe,specifice musulmanilor.

Un glas spune tare:"Stăpânul! Aici este Stăpânul vostru!"

Si mi se arata, din nou, acea cladire cu firma scrisa in limba arabă, în care s-a specificat clar că acolo este STĂPÂNUL celor care împlinesc cu sange rece ATENTATE teroriste. Unde era aceasta cladire si mai ales care va fi cladirea incendiata, eu nu stiu. Dar vom auzi de o mare si cumplită TRAGEDIE!”, a scris clarvăzătoarea pe blogul personal.

x close