Prezervative cu chipul Papei, distribuite de o organizaţie care militează pentru drepturile femeilor

06 Apr 2009   •   15:37
Prezervative cu chipul Papei, distribuite de o organizaţie care militează pentru drepturile femeilor Papa Benedict al XVI-lea

Culmea ironiei. O organizaţie care militează pentru drepturile femeilor a început să vândă prezervative inscriptionate cu chipul Papei Benedict al XVI-lea.

International Women's Health Coalition a început să distribuie ineditele prezervative , după ce Suveranul Pontif a declarat că prezervativele nu reprezintă o soluţie în lupta împotriva SIDA, informează Live Leak. Pe ambalajul prezervativelor mai apare şi inscripţia "Am spus NU!".

Papa Benedict al XVI-lea a declarat că distribuirea prezervativelor în Africa nu reprezintă un răspuns adecvat în lupta contra maladiei HIV/SIDA. Afirmaţia a fost făcută în timpul primei sale vizite efectuate pe continentul african, în calitate de Suveran Pontif.

Papa a precizat că distribuirea prezervativelor "înrăutăţeşte problema" şi că Vaticanul cere abstinenţă.

"HIV/SIDA este o tragedie care nu poate fi depăşită doar cu ajutorul banilor, care nu poate fi depăşită prin distribuţia de prezervative, care pot doar să amplifice problemele", a declarat Papa Benedict al XVI-lea.

Antena3.ro

Parteneri
x close