Primul muzeu erotic din Polonia, deschis la Varşovia

09 Feb 2011   •   11:05
Primul muzeu erotic din Polonia, deschis la Varşovia muzeumerotyki.com

Primul muzeu erotic din Polonia şi-a deschis marţi porţile în centrul Varşoviei. Proprietarul muzeului, Dariusz Kedziora, a declarat pentru Gazeta Wyborcza că acesta se află "într-un cartier de afaceri şi că nu va deranja pe nimeni".

Exponatele au fost strânse de Kedzioara în ultimii 20 de ani, el adunând obiectele erotice în călătoriile sale, dar şi de pe internet. "Nu este nimic de care să ne ruşinăm aici. Va fi un muzeu asemănător celor care pot fi găsite în Paris sau Barcelona", a spus Kedziora, adăugând că muzeul se va concentra pe "arta erotică" şi că nu va găzdui "pornografie".

Printre cele 2.000 de obiecte expuse se numără un automat polonez de prezervative datând din 1934, singurul de acest fel care a rămas de-a lungul anilor. Muzeul, cu o suprafaţă de 450 de metri pătraţi, mai include obiecte de ceramică peruane, miniaturi persane, precum şi repreduceri Shunga, informează Agerpres.

Numai adulţii vor putea vizita muzeul, iar costul unui bilet va fi de 30 de zloţi (circa 8 euro). Studenţii şi persoanele de peste 70 de ani vor avea reduceri de preţ.

x close