x close

Probabil cea mai ciudată căsătorie de care ai auzit vreodată. Vezi cu CE s-a măritat o americancă

de Antena3.ro    |    31 Ian 2012   •   22:31
Probabil cea mai ciudată căsătorie de care ai auzit vreodată. Vezi cu CE s-a măritat o americancă Foto: towleroad.com

Cea mai ciudată căsătorie din lume a avut loc în Statele Unite. O femeie de 25 de ani şi-a unit destinul cu cel al unei clădiri de 107 ani. Pentru straniul eveniment, americanca a îmbrăcat şi rochia de mireasă.
 
Depozitul a spus „DA“. O astfel de şansă nu se refuză, mai ales când nu mai eşti la prima tinereţe Şi mai ales atunci când mireasa îţi jură credinţă veşnică.

Nunta a avut de toate. Rochie de mireasă, muzică, invitaţi. Machiaje extravagante, baloane de săpun, câini vagabonzi. A avut însă şi un scop foarte clar. Pentru că, dincolo de momentele amuzante, ceremonia simbolică este o încercare de a salva un cartier din Seattle de la demolare.

Mireasa acuză Primăria că ţine partea dezvoltatorilor care vor să-i alunge din cartier pe oamenii de rând, pentru a construi locuinţe de lux.

Femeia spune că, în loc să fie dărâmat, vechiul depozit ar putea deveni centru comunitar pentru artişti, copii şi oameni fără adăpost.

Ceremonia s-a încheiat însă cu o notă mai curând festivă decât politică. Şi, oricâte glume se pot face despre această căsnicie, nu se poate spune că nu are o fundaţie solidă.

 
Get Adobe Flash player

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati