x close

Proces inedit: o femeie susţine că McDonald's a împins-o să se prostitueze

de L.D.    |    30 Mar 2012   •   12:00
Proces inedit: o femeie susţine că McDonald's a împins-o să se prostitueze foto: tennesseefederalcriminallawyerblog.com

Shelley Lynn, o fost prostituată şi angajată a unui bordel din Las Vegas a susţinut într-o plângere depusă la tribunalul federal faptul că McDonalds a jucat un rol important în trasnsformarea ei în damă de consum.

Lynn a dat în judecată McDonald's, pe soţul ei şi compania lui care deţinea franciza McDonald's locală acum 20 de ani, unde femeia a lucrat ca şi casier. 

Lynn a declarat că a fost forţată emoţional şi psihologic de către McDonald's să se prostitueze, deoarece aceasta primea din partea companiei salariul minim pe economie şi acoperirea celor mai slabe servicii medicale. Pe lângă asta, compania nu avea nici un sistem de depunere a plângerilor împotriva angajatorilor care abuzau de puterea lor. Toate aceste lucuri, spune femeia, au împins-o să îşi dea întâlniri cu bărbaţi în schimbul banilor.

Deocamdată, McDonald's nu a comentat cu privire la acest proces.

Calvarul lui Lynn a avut loc cu peste 2 decenii în urmă, însă forţa economică continuă să împingă femeile tinere în industria divertismentului pentru adulţi. Din ce în ce mai multe tinere încep să danseze în cluburi, să se prostitueze sau să joace în filme pentru adulţi deoarece, spun ele, nu pot găsi de muncă în domeniul pentru care au studiat.

Citeşte mai multe despre:

prostitutie bordel Las Vegas
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati